Temel Pastacılık 1 Kursu

KURS BİLGİLERİ

Kurs Adı Temel Pastacılık 1 Kursu
Kurs Süresi Toplam 1 ay boyunca devam eder. 4 ders 3'er saatlik kurslar. Toplam 12 saattir.
Kimler Katılabilir
Tercih
Kurs Eğitmeni Beyhan Ildız
Kurs Mekanı Bademmutfak Atölye

KURS TAKVİMİ

ŞubatMart 2024Nisan
PztSalÇarPerCumCmtPaz
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

KURS BAŞVURUSU

Evet Hayır

Temel pastacılık kursunda profesyonel pastacılık bilgilerine ilk giriştir ve klasik pastane tipi pastalardan 4 ders tüm detayları ile uygulamalı olarak aktarılır.

Bu uygulamalı dersler  sırasında pastacılıkta kullanılan ekipmanlar,malzemeler tanıtılmaktadır. Bu malzeme ve ekipmanların kullanımı uygulamalı olarak gösterildiği için kurslar sırasında sırası ile

  • Meyveli kremşanti pasta
  • Çikolatalı kremşanti pasta
  • Çikolata kaplama ve dekorlu pasta
  • Orjinal kurabiyeler

iyi pandismanya yapma teknikleri farklı reçeteler ile aktarılmaktadır. temel pastacı kreması yapılmaktadır. süsleme teknikleri (duy kullanma tekniği, sıkma torbası kullanma, pasta üstü jole kaplama teknikleri,kazıma çikolata uygulama teknikleri )uygulamalı olarak işlenmektedir.

Seçkin tatlı ve tuzlu  tarifler , cookies tarzı pastane tipi kurabiyeler  uygulamalı olarak paylaşılmaktadır.

Pastacılık ile ilgili öğrenmek istediğiniz , merak ettiğiniz konuları öğrenme imkanı bulabilirsiniz.

Mutfakta harikalar yaratmanın zamanı. Lezzetli,renkli,kaliteli ve en önemlisi sizin yaptığınız ürünler yapmak bu kurs sonunda mümkün.

Bu kurs haftada 1 gün 3 er 4 er  saatlik bölümler şeklindedir ve toplam 4 ders 12 saat olarak planlanmıştır. Yapılan ürünler kurs sonunda katılımcıların olmaktadır.( 8 kişilik pasta veya kurabiyeler)

Katılımcıya ödeme avantajı sunar. 

BADEMMUTFAK PROGRAMLARI;

Yılların verdiği deneyim ve tecrübenin yanı sıra eğitimli kadrosu, oluşturduğu doğru iş akışı ve zamanı verimli kullanma teknikleri ile kursa katılan katılımcıya bu işi öğretmeyi hedef edinir.

Her kursiyer öncelikle kendini rahat bir ortamda hisseder, uygulamalara katılımcıdır. Kursta beklentisini bulur.

Aldığı bilgiler yeterli ve niteliklidir. Samimi ve sıcak bir ilgi ile zamanın nasıl geçtiğini anlamaz.

Kullandığı ekipmanlar moderndir, malzemeler kaliteli ve sağlıklıdır. Her kursiyer için yeterli miktardadır.

Aldığı bilgiler kalıcıdır ve isteyen bunu meslek edinebilecek kalitededir.

Zaman çok değerli;  en keyifli şekilde değerlendirin, Bademmutfak’a gelin…


KURSİYER NOTLARI

Badem mutfakta gördüğüm kurslar hayatıma ve damak tadıma yeni zenginlikler getirdi.Pişirken zamanın nasıl geçtiğini anlayamamak, güzel tatlar oluşturmak büyük keyif.Ayrıca eskiden pastanelerden aldıklarımı kendim pişirince taze olanın ne kadar farklı olduğunu da anladım.Bu güzel hobiyi bana kazandırdığı için Beyhan hanım ve Şafak hanıma teşekkür ederim.

EVREN TÜRKER

Badem mutfağa yaklaşık olarak bir yıl öncesinde başladım.Temel-ileri pastacılıktan Macaron'a hemen hemen bütün pasta kurslarına katıldım.Hepsi ayrı keyifliydi. Kurslarda hem zamanın nasıl geçtiğini anlamazken hem de bu işi gerçekten profosyonel olarak bile yapabileceğiniz şekilde öğrenebiliyorsunuz.Bu şu anda bu alanda birçok seçeneğin arasından farklılaşmasında ve ön plana çıkmasında önemli bir yön diye düşünüyorum.Malzemeler konusunda da Beyhan hanım kendisi gıda mühendisi olduğu için oldukça bilgili ve ordan da ihtiyacınız olan herşeyi alabiliyorsunuz.Keyifli vakit geçirmek,bu işi de hakkıyla öğrenmek istiyorsanız ev sıcaklığında Badem mutfağı denemelisiniz derim:)

AYLİN BARLAS

BİZE ULAŞIN!

Kurslar hakkında daha detaylı bilgi almak için telefon numaramız;

SİPARİŞ VE BİLGİ HATTI
0(232) 330 46 40